За PIRS-D

Вярваме в качественото изпълнение на всеки проект. В сигурността. В доверието. И в реализацията на всяка една идея чрез професионализъм, опит, знания и естествено, квалифициран екип от инженери.

За нас, всяка сграда, реновация, довършителен строеж, частна или държавна поръчка, са гаранция за нашата първокласна работа и умение да изпълним всяка една задача. Без компромиси. С визия за бъдещето.

Мисия и визия

Нашата мисия е успешното изпълнение на вашите проекти. Още от самото си създаване, PIRS-D се фокусира върху устойчивото развитие със своя екип от инженери, имплементацията на нови технологии в строителството, приемствеността към новото поколение професионалисти и дългогодишните, здрави партньорства.

Визията ни за бъдещето е да комбинираме опита ни, натрупан през годините, с иновативните технологии и енергията на новото поколение професионалисти. Да утвърдим позицията ни на българския пазар и да разширим мрежата ни от представители и пакета строителни услуги, които изпълняваме.

История

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Sed porttitor lectus nibh.  ultricies ligula sed magna dictum porta.

Основаване

Фирмата е създадена през 1994г. в тази и юридическа форма

Строителна камара ОП Повдив

PIRS-D се присъединява към 
Строителна Камара ОП Пловдив

Сертификат по ISO

През декември 2006 година фирмата получавасертификат по ISO 9001:2000 – система за управление на качеството

Камара на строиителите в България

PIRS-D се присъединява към  Камарата на строителте в България

Удостоверение №1375/25.02.2008г.

PIRS-D получава удостоверение №1375/25.02.2008г. – Първа група – строежи от трета до пета категория

Екип

Горди сме с нашия висококвалифициран екип от близо 90% дипломирани инженери и 10% специалисти в други области като счетоводство, финанси и др. Доверяваме се както на професионалисти с огромен опит в строителството, така и на млади кадри с доказани умения и енергия в използването на модерните технологии и прилагането на иновативни идеи в реализирането на проектите ни.

29

Години опит

50

Служители

Сертификати

PIRS-D е член на Строителна Камара ОП Пловдив от 1995 и член на Камарата на Строителите в България от 2007г. Притежава удостоверение №1375/ 25.02.2008г – Първа група – строежи от трета до пета категория, а от декември 2006 година фирмата притежава сертификат по ISO 9001:2000 – система за управление на качеството.

Партньори

За периода от 1994 до 2008 г. PIRS-D има успешно изпълнени повече от 200 строителни обекта. Това се дължи освен на собствения ни екип, така и на дългогодишните ни стабилни партньори в доставката на строителни материали, Ел и ВиК услуги, както и дърводелски и дизайн решения.

Отзиви

Мненията и позитивната оценката на многобройните ни клиенти от обществения и частния сектор са най-ценният и решаващ критерий за качество и успех при изпълнението на проектите.