За Нас

Фирмата е специализирана предимно в изпълнение на високо строителство - ново строителство и ремонт на обществени, промишлени сгради (офиси, магазини, банкови сгради, производствени халета) и жилищни сгради (жилищни кооперации и еднофамилни къщи).

Предмет на дейност

на Фирмата

Строителството е основният предмет на дейност на дружеството – предимно високо строителство- ново строителство и ремонт на обществени, промишлени сгради (офиси, магазини, банкови сгради, производствени халета) и жилищни сгради (жилищни кооперации и еднофамилни къщи).

Строителство:
  • "ПИРС-Д" ООД има изпълнени обекти и в сферата на ниското строителство – пътища и подземни комуникации.
  • Фирмата разполага с квалифициран работен персонал за работа по съвременни технологии в областта на грубите и довършителни работи, изолациите, сухото строителство и др.
Проектиране:
  • "ПИРС-Д" ООД разполага с висококвалифициран персонал, съвременна изчислителна техника и богат пакет софтуерни продукти за проектиране в областта на високите сгради.
  • Служителите във фирмата са участвали в проектни и строителни работи по възстановяване на пострадали сгради и съоръжения след земетресенията в България от 1978 и 1987 година.
  • Проектирани са и сгради по системи "монолитно строителство", "стоманени конструкции", "едроплощен кофраж", "пакето-повдигани плочи", "касетирани конструкции", "предварително напрегнати – Е1-72", "ЕПЖС" в България, Русия и Йемен, подпорни и укрепителни съоръжения в свлачищни райони, специални отоплителни , вентилационни и климатични инсталации за чисти помещения.
Ако се интересувате повече от дейността на фирмата и се нуждаете от специфична услуга, не се притеснявайте да ни попитате, а ние да преценим дали сме способни, да Ви помогнем: help@pirsd.com.

Консултантска дейност

на Фирмата

Опита и квалификацията на специалистите в “ПИРС-Д”ООД позволяват на фирмата да осигурява и консултантски услуги в областта на проектирането и строителството, както и да организира търгове и конкурси.

За консултации и специфични въпроси, с които можем да Ви помогнем: help@pirsd.com.

Персонал

"ПИРС-Д" ООД поддържа средно-списъчен персонал около 80 човека, в това число квалифициран управленчески, технически и изпълнителски.
Във връзка с изпълнение на обекти, финансирани по международни програми, през 2001 - 2005 г. "ПИРС-Д" ООД наема на работа по трудов договор дългосрочно безработни.


Стратегия за развитие

на Фирмата

"ПИРС-Д" ООД насочва усилията си в реализиране на няколко основни направления:

  • Привличане на потенциални чуждестранни партньори за съвместна дейност в България, включително прилагане на нови технологии в областта на строителството и развиване на консултантска дейност, базирана на собствения и чуждия строителен опит.
  • Търсене на потенциални клиенти за строителство в страните от EU, предимно BRD съгласно междуправителствените спогодби относно заетост на работници от български предприятия за изпълнение на договори за работа.
  • Утвърждаване на заетите позиции на българския строителен пазар, разширяване на мрежата от представители на фирмата в страната и на пакета строителни услуги, които изпълнява.
  • Участие на фирмата в международни проекти, като за целта в началото на 2003г. беше създаден консорциум с турското дружество SELIM INSAAT GIDA SAN.VE TIC.LTD.STI.
Ако се интересувате повече от дейността на фирмата и се нуждаете от специфична услуга, не се притеснявайте да ни попитате, а ние да преценим дали сме способни, да Ви помогнем: help@pirsd.com.

Сертификати & Удостоверения

5

страни


89750

часа работа


2120

проекта


20

години опит